Цветанов призова за подкрепа на Републиканци за България

Хората са уморени от кампании, каза той

Цветанов призова за подкрепа на Републиканци за България | StandartNews.com

Обществото е уморено от предизборни кампании и от всичко, което се случва през последните две години, каза Цветан Цветанов в Горна Оряховица, където разговаря с десетки местни жители. Заедно с него бяха кандидатите от листата на Републиканци за България Пламен Маринов, Фикред Ферадов и Андрей Маринов.

Пред тях горнооряховци изказаха разочарованието си от факта, че депутатите в 45-ия парламент възприеха агресивно поведение, вместо работата да е от реална полза за гражданите.

„Липсата на консолидация не даде възможност за съставяне на правителство, което действително да ликвидира порочните практики на управлението на Борисов и безогледното раздаване на средства от последните 2 години“, каза водачът на великотърновската листа на Републиканци за България и председател на партията Цветан Цветанов в Лясковец.

„Видяхме, че нямаше никакви решения по важните и ключови теми“, каза още Цветанов, който призова всички хора да упражнят правото си на глас. По думите му, ако се стигне до още едни парламентарни избори след тези, това ще се отрази тежко и на икономиката. Високата избирателна активност е важна също и, за да неутрализира корпоративния и контролиран вот.

Цветан Цветанов призова българите, които искат народните представители в новия парламент да са разумни и полезни, да подкрепят листата с номер 21.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай