Цачева: Гласувах за стабилна България

Цачева: Гласувах за стабилна България | StandartNews.com

Гласувах за стабилна и сигурна България, в която да живеем образовани, проспериращи. Така кандидатът за президент от ГЕРБ обясни избора си, след като пусна бюлетина. Претендентът за "Дондуков 2" даде гласа си в родния си град Плевен. Цачева пусна бюлетина и в урната за референдума, на който днес отговаряме на три въпроса - за финансирането на партиите и за избирателната система.

"За мен пряката демокрация трябва да върви паралелно с представителната - без да се конкурират. Дала съм своя вот и по трите въпроса на референдума", разкри Цачева. И тя отбеляза нетрадиционно високата избирателна активност и обяви, че е доволна от това. "Бих желала всички млади граждани на България да упражнят своя вот, защото, мили приятели, всичко зависи от вас", призова Цачева.

"Гласувах за повече справедливост в българското общество, за работещи институции, за запазени национални традиции, за отстояване на националния интерес", разказа още за своя избор Цачева. На входа на изборната секция тя бе посрещната с цветя от симпатизанти и членове на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай