Топ експерт с кошмарна присъда за голяма партия. Коя е

При определени обстоятелства нищо не може да спаси БСП

Топ експерт с кошмарна присъда за голяма партия. Коя е | StandartNews.com

"Гласуването за свалянето на Минчев показа, че ще се отива на предсрочни избори, няма да се съставя ново правителство. В рамките до 3-4 седмици парламентът ще се разпусне, а вотът ще се проведе до края на септември, началото на октомври". Това заяви за "Денят на живо" политологът Татяна Буруджиева.

Според нея не се знае какво е състоянието на българските бюджет и икономика. "Раздаването на пари без ясен резултат не го подкрепям. БСП имаше голяма електорална щета от това, че не е на власт. Те имат много малко депутати, за да си позволи да пуснат кръв. Ако те подкрепят едно решение на ПП за Македония, и хартиената бюлетина няма да ги спаси", смята тя.

По думите ѝ текстът на българския вариант "Магнитски" е бил откровено нелеп, дори не е кореспондирал с европейското законодателство. "ДПС ще използват поведението на ПП на предстоящите избори като коз. Освен това РСМ също ще бъде използвана. Политиците не направиха нищо, за да обяснят националната ни позиция.

По-голяма част от избирателите няма да повярват, че Франция може да бъде гарант за преодоляване езика на омразата. Българите са заплашени да бъдат превърнати в "лоши деца", които правят нещо на инат. Всички партии, които подкрепят всяко предложение, дори и разумните, за вдигане на ветото", коментира Буруджиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай