Стефан Янев избра петък 13-ти, ще печели избиратели

Бездействайки, ние се превръщаме в съучастници на тези, които рушат държавността

Стефан Янев избра петък 13-ти, ще печели избиратели | StandartNews.com

Учредилият новата си партия бивш служебен премиер Стефан Янев избра деня петък 13, за да започне обиколка из страната, да се среща със симпатизанти и потенциални избиратели, става ясно от негов пост във Фейсбук.

"Скъпи сънародници, Знаете, че да бъда сред Вас, в постоянен контакт с гражданското общество, е сред моите основни приоритети. Ето защо, този петък, 13.05.2022 г., аз и моите съмишленици от ПП “Български възход” започваме открити срещи с гражданите в цялата страна, за да чуем Вашите позиции, мнения, предложения и идеи за решаване на най-наболелите проблеми пред страната ни", пише Янев.

"И не, това няма да бъде партийна обиколка с цел агитация и даване на празни обещания. Вярвам, че точно тези наши срещи ще поставят началото на един нов, по-ефективен модел на политическа комуникация и взаимодействие с гражданското общество.

Скъпи приятели, стоейки отстрани и бездействайки, ние се превръщаме в съучастници на тези, които рушат държавността и са виновни за положението, в което се намираме днес. Очаквам с нетърпение срещите ни. Надявам се да бъдат ползотворни и заедно да поставим едно ново начало – към по-добро!

"Първата ни среща ще се състои в град Смолян, „Родопски драматичен театър“, зала 2 от 17:30 часа", обявява бившият премиер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай