Сремкин: Асфалтирахме повече улици, отколкото в последните 10 години

Сремкин: Асфалтирахме повече улици, отколкото в последните 10 години | StandartNews.com

Среща-разговор с жителите на село Железница организира кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Дойчин Сремкин. На срещата присъстваха и кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево" Димитър Сичанов, народният представител от ГЕРБ Евгения Алексиева, кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Ваня Тагарева, кандидати на ГЕРБ за кметове на кметства от района, както и представители на бизнеса и общественици.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево" Димитър Сичанов обясни на присъстващите гости, че в програмата на Йорданка Фандъкова за 2015-2019 г. един от стратегическите приоритети е асфалтирането на централните и вътрешно-квартални улици и заяви готовността си да продължи, съвместно с кметовете на кметства, да работи по подобряване на
инфраструктурата в селото, придържайки се към програма 2015-2019 г. на ГЕРБ за София. Кандидатът на ГЕРБ за общински съветник Ваня Тагарева, припомни видимите резултати, които Дойчин Сремкин е постигнал през изминалия мандат. Сред тях са ремонтите на училището и на общински сгради, засегнати от земетресението през 2012 г. Тагарева обясни на жителите на Железница, че е важно да се гласува не само за кмет на селото, но и за районен кмет, за кмет на София и за общински съветници. Тя призова към висока избирателна активност, за да може целият екип, доказал се през годините в района, да продължи проектите, които е заложил в програмата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай