Социоложка разкри тайната! Ще има ли предсрочни избори

Виждаме, че стрелите започнаха още от преди този финален един месец, казва Боряна Димитрова

Социоложка разкри тайната! Ще има ли предсрочни избори | StandartNews.com

Източник: БНТ

Ротацията е абсолютно нов формат в българската политика и ако наистина тя се осъществи, нарастват и шансовете да се осъществят и следващи ротации и да се изкара 4-годишен мандат. Това разкри в интервю за БНТ социологът Боряна Димитрова.

"Виждаме, че стрелите започнаха още от преди този финален един месец. Тази коалиция е обречена на вътрешно напрежение и то поради една основна причина - част от партиите, които са вътре в нея (ПП-ДБ) имат съвсем ясен дневен ред, да стеснят сферата на влияние на ГЕРБ. С това дойдоха първоначално изцяло да го изместят, но сега и в рамките на това управление, това е съвсем явно", каза Димитрова.

Тя поясни, че е логично тогава, когато част от коалицията се опитва да стесни позициите на една партия, която тя е заемала години наред, да възникват сериозни напрежения - за министерства, политики, икономически ресурси и т.н., и това съществува.

Според нея, тази ротация в управлението ще се осъществи и няма да има избори 2 в 1.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Радка
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи