Слух ли е? Сензационно ново управление на държавата

Радев бил готов с поредния служебен кабинет

Слух ли е? Сензационно ново управление на държавата | StandartNews.com

Новото мнозинство в парламента ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" почти сигурно ще събори правителството, за да върне отново предишното статукво.

Вестникът на Кристина Патрашкова "Филтър" излезе с "бомбастична" вест, че Румен Радев вече е готов със служебен премиер.

Служебният вицепреимер и министър на труда и социалната политика в правителството на Стефан Янев Гълъб Донев ще оглави евентуално ново служебно правителство, научи „Филтър“ от свои отлично осведомени източници.

Вероятността Радев да сформира пореден временен кабинет става все по-реална, а и се твърди, че президентът вече е готов със състава на министрите.

Експертът в социалната сфера Гълъб Донев заема различни постове в Министерството на труда и социалната политика през последните 17 години. Любопитното е, че първото му висше образование е във Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия, където най-вероятно се запознава с Румен Радев, въпреки че двамата се дипломират през различни години.

Донев обаче не крие, че президентът лично му се обажда, за да го покани за поста служебен министър на труда и социалната политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай