Слави Бинев: Диктаторът е продукт на БСП

Слави Бинев: Диктаторът е продукт на БСП | StandartNews.com

Стара Загора. Много хора забравят кой направи от диктатора Борисов генерал. Това са същите хора, които го програмираха – БСП, която има навика да поставя на власт най-некадърните, за да си върне по-лесно на властта. Това заяви съпредседателят на Коалиция „ГОРДА България" Слави Бинев на предизборен митинг в Стара Загора. Той призова старозагорци да гласуват за своя съгражданин, най-младият водач на листа на тези парламентарни избори - 23-годишният инженер Димитър Тодоров, едно от лицата на протеста в столицата. „Тези млади и момчета нямат съмнения и скрупули и ще извършат промяната, която искаме", добави евродепутатът Бинев.

Той съобщи още, че доц. Евгения Живкова, която е трябвало да разкрие факти около огромна схема за изнасянето на между 15 и 30 млрд. долара български средства в офшорни сметки, е изчезнала от три дни. „Ако някой е посегнал на тази жена, аз няма да се спра пред нищо, защото това не е начина да бъдат решавани проблемите, закани си Бинев.

Пред насъбралото се множество говори и проф. Кръстьо Петков, един от идеолозите на патриотичната коалиция. Той съобщи и голямата новина, че според последните проучвания „ГОРДА България" има всички шансове да прескочи 4-процентната бариера и да влезе в новия парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай