Сините поляха старта в пиано бар

Сините поляха старта в пиано бар | StandartNews.com

София. Пред знаменателната сграда на "Раковска" 134 започна предизборната кампания на СДС. На нея присъстваха лидерите и симпатизанти на сините, "Гергьовден", обединените земеделци, БСДП и Редикалдемократическата партия. "Тръгнахме на борба, която няма да е лесна", заяви водачът на СДС Емил Кабаиванов.

В листите ни има нови чисти лица, които искам да аплодирате, добави той. Сред кандидатите за депутати са Марио Топчийски, Константин Арабаджиев, Любо Петров, Делян Петров, Георги Кръстев, Петя Ставрева. Листите на СДС няма да водят нито Емил Кабаиванов, нито Любен Дилов-син, които са сред най-известните лица на коалицията.

"Настанаха наистина трудни времена, не само фолкпевиците се женят по любов, но и политиците", каза Любен Дилов-син. Той поведе симпатизантите на СДС към шестия етаж на сградата, където отпразнуваха старта на кампанията в импровизиран пиано бар.

"Никога повече комунизъм, Станишев и Костов, Кунева и Доган, изчезвайте", е мотото, с което СДС украси кампанията си. В него обаче няма и дума за ГЕРБ или Бойко Борисов.

По-рано в неделя СДС откри кампанията си и в Бургас с празник на книгата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай