Шефът на ЕНП закрива кампания на Борисов

Жозеф Дол с пламенна реч от амфитеатъра в Пловдив

Шефът на ЕНП закрива кампания на Борисов | StandartNews.com

Митрополит Галактион прати благодарствено писмо на Бойко

Шефът на Европейската народна партия Жозеф Дол ще закрие кампанията на ГЕРБ. У нас той, придружаван от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, ще направи кратка обиколка из страната и ще държи пламенна реч по време на закриването на кампанията на партията в Пловдив в петък, научи "Стандарт". Председателят на ЕНП се очаква да изрази подкрепата си за партията на Генерала два дни преди вота у нас на 5 октомври.

Лидерът на ЕНП и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще прекарат деня в европейската столица на културата 2019, като Дол е изявил желание да посети всички забележителности на Пловдив включително и проектите, по които се работи, като спортната зала на Колодрума, Цар-Симеоновата градина и други. Преди да пристигне в Пловдив, Дол е поканен да посети още Бургас и Сливен.

Преди визитата на Дол у нас Борисов ще се срещне и с главния секретар на ЕНП Антонио Лопез, който също идва у нас. Испанецът ще кацне в понеделник, а във вторник ще присъства на предизборния концерт на партията в старата столица - Велико Търново.

Междувременно Борисов получи благодарствено писмо за отпуснати пари за девически манастир в Стара Загора. Манастирът "Св. Анастасий" в село Златна ливада е подкрепен финансово от субсидията на партията. ГЕРБ са дали 27 000 лева за ремонт на сградата. Благодарственото писмо е получено в централата на партията в неделя и е подписано лично от старозагорския митрополит Галактион.

"На 5 октомври гласувайте, за да продължи реализирането на важни за България инфраструктурни проекти", заяви пък заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, който се запозна със строителството на бул. "Тутракан" в Русе. Той бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ за Русе Пламен Нунев и кандидатите за народни представители от областта. Заместник-председателят на ГЕРБ обясни колко е важно да бъдат размразени еврофондовете и България да си върне доверието на европейските партньори. По думите му, заради управлението на кабинета "Орешарски" страната ни е изпаднала в международна изолация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай