Сензация на изборите? Звезда от "Фермата" с патриотична партия

Риалити звездата представя Национално движение “Бащино огнище“

Сензация на изборите? Звезда от "Фермата" с патриотична партия | StandartNews.com

Ивайло Шопски нагази в политиката. Звездата от „Фермата” прави  Национално движение “Бащино огнище“. То ще бъде представено днес в БТА.

Целта на новата патриотична платформа е обедини националните интереси на разочарованите от политическата система българи, да им даде реално право на глас и да върне чувството за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.

Гражданската инициатива е базирана на родолюбивия проект Пътуващо читалище „Бащино огнище“, който години наред обикаля България и поддържа живи националните традиции и родовата памет. Именно работата на читалището в цялата страна поражда идеята за създаване на Национално движение, което да участва активно в политическия живот. Негов лидер е патриотът и общественик Ивайло Шопски.

Гражданската инициатива ще работи за справедлива държава и работещи институции. Нашите потенциални избиратели са разочарованите от основните политически партии. Това са хора готови да тръгнат след нова платформа. Ще разчитаме на гласувалите традиционно за БСП и ГЕРБ, но ще привлечем и електората, подкрепил назад във времето, Патриотите, обявяват от формацията на Шопски.

Ето какво още заявяват от „Бащино огнище”:

Ние от Национално движение “Бащино огнище“ подкрепяме българските традиции и ценности и сме против т.нар джендър идеология. Искаме европейска България с активна външна политика и добри отношения с всички държави, включително с Русия.

Политиката е бизнес и няма място за емоции. На международната сцена за нас няма добри и лоши. Важен е суверенитетът ни, добруването на народа и търсим стабилните външнотърговски партньори. България може отново да бъде производител и износител с добра репутация. 

Ще се обърнем с ясни послания към хората, които открито заявяват ,,Аз няма за кого да гласувам“. Ще дадем думата на гражданите и ще върнем чувстовото за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.

Нямаме право на нито една крачка назад!

Зад нас е България, а пред нас тревожното бъдеще за нашите деца.

Искаме:

1. Справедливост за всички.

2. Силна социална държава. Достойно и адекватно здравеопазване, пенсии, образование.

3. Условия за бизнеса и производството.

4. Повишаване на стандарта и пълно справяне с безработицата и демогравската криза.

5. Изготвяне на план за възход и просперитет на държавата.

В цялата страна във всеки град има хора готови да последват Национално движение “Бащино огнище“.  Те са общественици, които имат авторитет и възможност да увлекат съгражданите си след себе си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай