Четвъртък,

Лена запорира 40 000 на Слави. Светкавичен отговор

От: Редактор -
2911
Лена запорира 40 000 на Слави. Светкавичен отговор
A
A
A

Съдебната сага между Слави Трифонов и Лена Бориславова продължава, тъй като Трифонов е обжалвал запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му "Седем-осми". По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна, съобщава „Сега“. 40 000 лева от сметките на фирмата бяха запорирани заради гражданското дело, което Лена Бориславова заведе срещу компанията на лидера на ИТН.

Поводът е "Песен за Лена", която беше пусната по партийния тв канал "7/8" неотдавна, а след това нашумя в социалните мрежи. В нея Бориславова е главен герой, а текстът прекрачва границите на добрия вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни и вулгарни думи.

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми", коментира при завеждането на делото Трифонов.

Когато пусна иска срещу "Седем-осми", Бориславова се закани, че "след сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки". Все още няма информация за други внесени искове.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Съд Слави Лена