Румен Радев издаде голяма тайна! Разкритието

Какво коментира президентът

Румен Радев издаде голяма тайна! Разкритието | StandartNews.com

Президентът на страната Румен Радев издаде много интересни подробности за политеческите си контакти с кабинета и някои партии.

В отговор на репликата на Бойко Борисов, че по време на служебните правителства армията ни е произвеждала само генерали, президентът Румен Радев каза: "Аз поне съм произвеждал истински генерали, не измислени – от майор да стане генерал-майор, какъвто е случаят с някои лидери на партии".

За вота на недоверие той каза, че е било очевидно, че кабинетът „Денков-Габриел”, няма да падне, защото има икономически обвързаности, пише "Нова телевизия". „Големият проблем е, че имат не една, те имат две програми – първата е официалната.

Управленската програма на кабинета и законодателната програма се изпълняват със спорна ефективност – и като количество, и като качество, защото тази програма е подчинена на неявната програма, обявена с оня запис”, каза Радев, имайки предвид записа на Радостин Василев.

"Минава време и много ми е интересно сутрин като се бръснат или гримират и тръгнат за среща с мен, какво си мислят. Знаете ли кое ги измъчва. Че аз не ги питам защо. Чак като ги изпращам виждам, че това ги мъчи. Те самите искат да кажат. Той има някаква причина, но партията е по-важна от всичко. Ние сме длъжни да правим промени. На мен никой не ми е дал нищо даром.

„Всички институции в България, ангажирани с националната сигурност, да осъзнават, че имаме нова ситуация. Съвременните конфликти показват, че има динамична промяна – в ползването на евтини, достъпни нови технологии, които създават асиметрично предимство, дават информационно превъзходство”. Това заяви президентът Румен Радев пред сградата на ВМА. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай