Вторник,

Проф. Константинов: Катафалката джобове няма

От: стандарт -
A
A
A

 

На катафалката джобове няма, богатството не прави хората по-щастливи, а по тревожни. Това заяви професор Михаил Константинов по Канал 3 като коментира факта, че 1 процент от населението държи над 90% от световното богатство.

Той заяви, че не е важно с какво гласуваме – машини или ръчно, а за какво.

По повод машините за пореден път каза, че в Европа ги отхвърлят.

Вие, като красива жена, ако научите че козметичен продукт го използват под 1 процент, ще го закупите ли – обърна се Константинов към Беновска.

Според него трябва да се гласува за този, които обещае да почисти България. Трябва да се спре веднага сечта на широколистните гори, които събират водата. Да се спре източването на язовири и изхвърлянето на токсични отпадъци в реките, каза професорът. Той за първи път похвали БСП, защото са го сложили като приоритет.

Според него престъпление е това, което прави протестът - като замеря властта с храна. Светът отива към глад. Най-голямото престъпление е поругаването на храната, припомни той. Добави, че причината за идващия глад не е ковида, а неурожая и факта, че човечеството до каквото и да се докосва, го съсипва.

Престъпление е и да се говори, че ще са фалшифицирани изборите, заяви той като припомни, че те са именно затова – за легална трансформация на властта.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички