Вторник,

Проф. Герджиков: Мога да балансирам между различни интереси

От: Стандарт -
Проф. Герджиков: Мога да балансирам между различни интереси
A
A
A

„Само след два дни ще отговоря на всички въпроси. Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент“, това заяви професор Анастас Герджиков по време на откриването на учебната година в Софийския университет (СУ), на който е ректор.

„Смятам, че мога да бъде полезен. Олицетворявам единството на нацията“, заяви ректорът на СУ.

„Работил съм в редица сложни организации – мога да балансирам между интересните на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени“, категоричен бе той

.„Влизам в битката за президентския пост, защото политическото и социалното тяло е разпокъсано. Мисля, че мога да помогна за обединението на обществото и партиите“, поясни проф. Герджиков.

„Разбрах, че ГЕРБ са готови да ме подкрепят. Ще говоря и с останали партии.Ще приема подкрепа от всички партии. Главната ми цел е да обединим всички партии и граждани“, категоричен бе професор Анастас Герджиков.

В четвъртък стана ясно, че той ще получи подкрепата на ГЕРБ, а освен това се появи информация, че и други формации ще дадат своя глас за кандидатурата му.„Амбицията ми е да обединя българския народ. Ако желанието ми бе да се сдобия с пост, то първо вече имам такъв пост и второ, и преди пет години получих предложение за президентския пост“, допълни ректорът на СУ.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички