Признание! Лена издаде голяма тайна

За отказа й от депутатското място

Признание! Лена издаде голяма тайна | StandartNews.com

Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" обяви точната причина за отказа си от депутатското място. Тя говори в предаването "Лице в лице" по БТВ, където Цветанка Ризова я попита дали не е взела това решение защото е бременна.

"Това, че една жена е бременна, не я прави неработоспособна. Причината за моето напускане беше много ясно заявена - свързана  е с подготовката за местните избори. Там има много важни задачи, които да се придвижат. Ние работим заедно с "Демократична България", "Спаси София" за това да имаме обща кандидатура, единна програма.

Преговорите вървят добре. Очакването ни е за обща кандидатура. Изчистваме някои задачи по общата програма. Целта е хората да усетят, че се грижат за тях, а не, че са спечелили едни избори и седят и се чудят какво да правят", каза тя.

"Вече много ключови дела и стъпки са направени, за да се отприщи работата на парламента", добави Бориславова. "Ние никога не сме подвеждали колегите от ГЕРБ, че ще подкрепяме техен мандат. От самото начало сме казали нашата позиция. Търсихме пресечни точки, защото считаме, че е важно хората да видят открито какви са предложенията на масата. Ние не играем политически покер.

С ГЕРБ имаме базова липса на доверие и принципни различия", каза още Бориславова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай