Вторник,

Плевнелиев скочи на Маргарита Попова

От: Администратор -
A
A
A

През последната година Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова дори не са се виждали, призна не джентълменски тази сутрин държавният глава в интервю за Нова тв. 

Своите влошени отношения с Попова той си позволи да коментира в ефир. И дори намекна, че близки до вицепрезидента били някои негови противници. 

„Имаше спретнати протести срещу мен, в които около сто човека с партийно оцветени личности стояха пред президентството и протестираха", започна да се оплаква президентът и продължи: "Тези хора ми поискаха оставката, а Маргарита Попова ги прие в своя кабинет и получи цветя от тях. Нямаше как да не си задам много въпроси и да не възникнат проблеми", продължи да разсъждава Росен Плевнелиев коментирайки, че "в тези протести са участвали Бисер Петното и Николай Бареков", който две години по-късно му се извинил и поискал прошка от него. 

„Въпреки тези отношения, не допуснахме да бъде нанесена каквато и да било щета на президентската институция, защото и двамата с нея (Маргарита ПОпова бел. ред.), колкото и да сме различни, мислим и действаме институционално", опита се да оправи накрая гафа си с неуместните коментари президентът Росен Плевнелиев. 

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички