Пенсионерка към Кънев: Ние сме с теб

Пенсионерка към Кънев: Ние сме с теб | StandartNews.com

„Ние сме с теб. Ти мислиш за нас, пенсионерите". Това каза пенсионерка на лидера на ДСБ Радан Кънев. Жената прекъсна интервюто на депутата за бТВ, за да го помилва по главата и изрази своята подкрепа.

Водещата Жени Марчева изтъкна, че Кънев в облечен в бяло и този стил му подхожда. В този момент жената се появи в кадър с думите: „Ама къде ходите? Не можем да ви видим".

Ние много му вярваме. Каквото е казал, направил го е. Той мисли за нас, пенсионерите", каза жената и без никакъв свян се включи в разговора за съдебната реформа.

Пенсионерката посъветва Кънев да се разграничи от Иван Костов, въпреки че той е негов наследник. От своя страна реформаторът показа задоволство от народната любов, но изтъкна, че не може да приеме предложението.

Преподавала съм психология в СУ 40 години, продължи възрастната жена. Но уточни, че за този труд сега взима 300 лв. заплата.

Аз не обичам революциите, аз съм десен човек и вярвам в еволюцията, каза още Кънев.

„Продължавам да вярвам, че 180 гласа за конституционната реформа е постижим брой", каза още лидерът на ДСБ по повод съдебната реформа.„Обсъдихме доста взаимни атаки и стигнахме до общ извод, че конфронтацията не е случайна, а естествена", допълни още той.

„Това да се поставя реформа за реформа е една много добра и общоприета практика в много държави", обясни още Радан Кънев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай