Партия МИР ще проведе извънреден Конгрес

По време на извънредния Конгрес на партия МИР ще бъде приета управленската програма на партията

Партия МИР ще проведе извънреден Конгрес | StandartNews.com

Националния съвет на партия МИР на основание чл. 12, т. 1 от Устава на ПП МИР взе решение да свика извънреден Конгрес на ПП МИР на 19.06.2022 г. (неделя) от 11 часа в гр. София, зала Моцарт (етаж 4) на Конферентен център на Гранд хотел Милениум, намиращ се на адрес: гр. София, бул. Витоша 98В.

Извънредният Конгрес на партия МИР ще се проведе при следния дневен ред:

1. Политически доклад на председателя на ПП МИР.

Докладва: Симеон Славчев

2. Доклад на Националната контролна комисия

Докладва: Екатерина Джурова

3. Избор на лого на ПП МИР.

Докладва: Георги Славчев

4. Промяна в Устава на ПП МИР.

Докладва: Георги Кардашев

5. Приемане на основни цели и задачи за дейността и развитието на ПП МИР.

Докладва: Комисия за определяне на основните цели за дейността и развитието на ПП МИР

6. Приемане на „Национална стратегия за възстановяване и развитие на България“.

Докладва: Комисия за програмно развитие на ПП МИР

7. Избор на членове на Националния съвет на ПП МИР.

Докладва: Комисия по избора

8. Политическа декларация на извънредния Конгрес на ПП МИР.

Докладва: Симеон Славчев

Националния съвет на партия МИР реши нормата на представителство на структурите на партия МИР да бъде 1 към 30 или 1 делегат на 30 члена на ПП МИР.

Във връзка с провеждането на извънредния Конгрес на партия МИР Националния изпълнителен съвет на партията взе решение в срок до 12.06.2022 г. да се проведат Общински Конференции на всички структури на партия МИР по места по време на които да бъдат избрани съгласно нормата на представителство делегати за извънредния Конгрес на ПП МИР.

По време на извънредния Конгрес на партия МИР ще бъде приета управленската програма на партията - „Национална стратегия за възстановяване и развитие на България“, ще бъдат направени промени в Устава на партия МИР, ще се проведе избор за членове на Националния съвет на партия МИР, както и ще бъдат обсъдени и основните цели и задачи за дейността и развитието на партия МИР.

Пред делегатите на извънредния Конгрес на партия МИР председателят на партията Симеон Славчев ще изнесе политически доклад, а Конгреса ще излезе със своя политическа декларация, в която ще очертае основните насоки и приоритети за излизането на България от социалната, икономическата и моралната криза и връщането на нормалността в държавата.

Извънредният Конгрес на партия МИР ще се излъчва и на живо на фейсбук страницата на партия МИР: https://www.facebook.com/ppmirbg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай