Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“

Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“, който ще се проведе днес от 15:00 ч. пред храм „Св. Неделя“ в София

Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“ | StandartNews.com

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“, който ще се проведе днес от 15:00 ч. пред храм „Св. Неделя“ в София. Той е част от международната инициативата „Месец на семейството“, организирана от Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб. Целта на инициативата е да насърчи диалога около семейните политики и културната матрица на българското общество, както и да защити традиционното семейство, съставено от мъж и жена.

„За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на българското семейство и общество са основен приоритет. Именно затова подкрепяме всяка инициатива, чрез която ще можем да запазим традиционното българско семейството, което е основният и най-важният градивен елемент на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на чужди каузи и провокации и заедно да защитим българските традиции и ценности, които толкова векове вече са съхранили България и българския народ“, заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев, който лично ще се включи и участва в „Поход на семейството“.

От партия МИР припомнят, че тази неделя от 11 часа в Гранд Хотел Милениум, ет. 4 в гр. София ще се проведе извънреден конгрес на партията, по време на който ще приемат своята управленска програма „Възстановяване и устойчиво развитие на България“. В нея основни приоритети са превръщането на българската икономика в работеща и ефективна и излизане на България от демографската криза. В програмата си партия МИР предлага да се създаде Министерство на семейството, което да гарантира опазване на българския род и традиции и грижата за младите българска семейства.

„Целта на партия МИР е да убеди българите да спрат да гласуват против някой политик или партия и така да избират вечно между по-малкото зло, а да гласуват ЗА реализацията на нов модел на развитие на българското общество и държавата. Партия МИР предлага концепция за нов модел на развитие на българското общество, в което основното е намирането на решение за едновременното и балансирано действие на двата най-важни и определящи принципа във всяко човешко общество – принципа на справедливостта и принципа на свободата на личността. По време на конгреса на партия МИР в неделя ще дадем и нашия „Образ на бъдещето“ или как според нас трябва да изглежда България след 10, 20, 30 години“, заяви още лидерът на партия МИР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай