Вторник,

Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“

От: Стандарт -
510
Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“
A
A
A

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“, който ще се проведе днес от 15:00 ч. пред храм „Св. Неделя“ в София. Той е част от международната инициативата „Месец на семейството“, организирана от Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб. Целта на инициативата е да насърчи диалога около семейните политики и културната матрица на българското общество, както и да защити традиционното семейство, съставено от мъж и жена.

„За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на българското семейство и общество са основен приоритет. Именно затова подкрепяме всяка инициатива, чрез която ще можем да запазим традиционното българско семейството, което е основният и най-важният градивен елемент на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на чужди каузи и провокации и заедно да защитим българските традиции и ценности, които толкова векове вече са съхранили България и българския народ“, заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев, който лично ще се включи и участва в „Поход на семейството“.

От партия МИР припомнят, че тази неделя от 11 часа в Гранд Хотел Милениум, ет. 4 в гр. София ще се проведе извънреден конгрес на партията, по време на който ще приемат своята управленска програма „Възстановяване и устойчиво развитие на България“. В нея основни приоритети са превръщането на българската икономика в работеща и ефективна и излизане на България от демографската криза. В програмата си партия МИР предлага да се създаде Министерство на семейството, което да гарантира опазване на българския род и традиции и грижата за младите българска семейства.

„Целта на партия МИР е да убеди българите да спрат да гласуват против някой политик или партия и така да избират вечно между по-малкото зло, а да гласуват ЗА реализацията на нов модел на развитие на българското общество и държавата. Партия МИР предлага концепция за нов модел на развитие на българското общество, в което основното е намирането на решение за едновременното и балансирано действие на двата най-важни и определящи принципа във всяко човешко общество – принципа на справедливостта и принципа на свободата на личността. По време на конгреса на партия МИР в неделя ще дадем и нашия „Образ на бъдещето“ или как според нас трябва да изглежда България след 10, 20, 30 години“, заяви още лидерът на партия МИР.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички