Отровен удар по Русия! Божанков с тежки думи

С какво са свързани те

Отровен удар по Русия! Божанков с тежки думи | StandartNews.com

Явор Божанков опита да каже отново една истина, която голяма част от заблудениите у нас не разбират.

"Проблемът с паметника на съветската армия е в това:Паметник на чужда армия е по-висок няколко пъти от този на Васил Левски в същия град.И разделя народа ни. Искам децата ни да не играят под шпагин/съветски картечен пистолет-б.р./, а около паметник на български владетел или наш герой от освободителното движение.

"Това написа на страницата си във Фейсбук независимият депутат Явор Божанков по казуса с местенето на Паметника на съветската армия. Ето и още от публикацията му:

Никой не ни е освободил по любов и заради нашите интереси. Руско-турската война е заради интересите на Русия. Които тя успешно налага след това. Не искам нито да бъде унищожен нито да отричаме историята. Но да я погледнем трезво. Този паметник е символ на последвалата окупация на България.

A Ботев го казва най-право: “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.”Не разбирам и позицията на посолството на Русия. След като обявиха родината ни за неприятелска страна - очакват да преклоним главица ли?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай