Отмъщението на Петков. Имейли за уволнения и назначения

За няма и 12 часа Кирил Петков махна всички зам.-областни управители на ИТН, после ги върна

Отмъщението на Петков. Имейли за уволнения и назначения | StandartNews.com

Нелогични действия на премиера Кирил Петков продължават.

Рано тази сутрин в 28-те областни градове са били получени мейли от Министерски съвет, в които от името на Петков се нарежда да бъдат уволнени всички зам.-областни управители от квотата на "Има такъв народ".

За отмъщението на Петков стана ясно от съобщение на Областната администрация в Благоевград, където заместник-областният управител Анита Коцелова е била освободена от длъжност със заповед на министър-председателя Кирил Петков.

Коцелова зае длъжността зам.-областен управител в края на януари тази година. Тя е от Петрич, завършила е Техническия университет в София със специалност "Публична администрация", има магистърска степен "Стопанско управление – управление на маркетинга". Магистър е от Медицински университет – София със специалност "Обществено здраве и здравен мениджмънт". Анита Коцелова е представител на политическа партия "Има такъв народ".

След нейното уволнение се разбра, че разпореждането да се махнат хората на ИТН е до всички 28 областни администрации.

Преди минути обаче в 28-те областни управи е бил получен нов мейл. Вътре пишело хората на Слави Трифонов да бъдат върнати обратно, съобщи "24 часа". Заповедта отново е подписана от министър-председателя Кирил Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай