Огромно предупреждение! Тежки думи на Костадинов за България

Коментари по редица горещи проблеми

Огромно предупреждение! Тежки думи на Костадинов за България | StandartNews.com

Не, този парламент не може да излъчи правителство. Теоретично може да излъчи някакво, но то няма да ре работещо, ще продължи деградацията. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на БНТ, коментирайки рулетката с мандатите и възможността за ново правителство. 

"Сега, в момента говорят в пристъп на политическо лицемерие как трябва да се приемат 21 законопроекта. Защо не ги приеха когато имаха пълния комфорт? Защо тези закони, като са важни, не са вкарани в таз седмичната програма на НС.

Как така може да се създаде работещ кабинет, попита той. 

"Ще говорим с президента. Получили сме покана. В петък в 17:00 часа са нашите консултации. Макар, че те са излишни. По този начин президентът иска да даде шанс за създаването на някакъв осакатен и импотентен кабинет. Чака ни много тежка зима и трябва да ни управляват много компетентни хора", каза Костадинов, коментирайки предстоящите консултации.

Костадинов коментира и клеветата на Елена Гунчева, според която депутатите от "Възраждане" всеки месец предоставяли 45 000 лева от заплатите си лично на лидера на партията, за да може той да ги харчи както сметне за добре. 

"Клеветите остават за сметка на клеветника. Възраждане е най-проверявана за последните 5 години. Имаме 12 одита. В момента върви още един. Ние сме най-изрядната политическа организация. Обвиненията са плод на онези хора, които стимулираха Гунчева да напусне", каза още той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай