Общински съветници даряват заплатите си за Георги

Общински съветници даряват заплатите си за Георги | StandartNews.com

Всички общински съветници от ГЕРБ в Хасково ще дарят заплатите си за лечението на журналиста Георги Христов, съобщи председателят на групата съветници Антон Иванов пред БНР.

Той уточни, че общо 15-те представители на ГЕРБ ще закупят и билети за утрешното представление на Хасковския театър „Дубльори", което ще се играе благотворително в помощ на 42-годишния мъж.

Спектакълът е от 20 часа, а поканите са на стойност 10 лв., уточни общинският съветник и призова повече хора да се включат в благотворителната кампания.

Георги Христов се нуждае от спешна животоспасяваща терапия в чужбина на стойност 40 хиляди евро.

Община Любимец също организира благотворителна кампания за набиране на средства, на която ще се продават домашно приготвени специалитети. Тя ще се проведе в неделя.

„Призоваваме всички добри хора да подпомогнат каузата за спасяване на един журналист, който в кариерата си е организирал множество успешни благотворителни кампании в помощ на бедни, страдащи и болни хора", апелират организаторите.

Антон Иванов обяви, че на следващото заседание ще се обърне и към останалите си колеги в Общинския съвет на Хасково да се включат в набирането на средства.

Банковата сметка:

ЦКБ АД-клон Хасково
ePay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00
Банкова сметка: : BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай