Обсъждат Бюджет 2014 на първо гласуване

Обсъждат Бюджет 2014 на първо гласуване | StandartNews.com

София. Народното събрание ще проведе извънредно заседание от 10 ч. Депутатите ще обсъждат на първо гласуване на Законопроект за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2014 г. с вносител Министерски съвет.

Като първа точка в програмата на извънредното заседание пък е записан Проект на решение за избиране на заместник-председател на Четиридесет и второто Народно събрание с вносител Лютви Местан. Снощи стана ясно, че Бюнямин Хюсеин Хасан, избран от листата на ДПС в 30-ти многомандатен избирателен район - Шумен ще замести Христо Бисеров в 42-рото Народно събрание. Това съобщи Централната избирателна комисия (ЦИК), която публикува своето решение на интерент страницата си.

Втора точка е предвидено да бъде Проект на решение за попълване на състава и ръководството на Комисията по правни въпроси, отново с вносител Лютви Местан.

Народните представители ще обсъждат на първо гласуване Законопроекта за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2014 г., както ще обсъждат на първо гласуване и Законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2014 г, информира още БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай