Обидиха лошо Борисов! Той побесня

Това се случи при посещение в страната

Обидиха лошо Борисов! Той побесня | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе неприятно изненадан при посещение в страната и изрази недоволството си.

Искам през вас и медиите да се обърна към Любо (кмета на Шумен Любомир Христов). ГЕРБ не сме династия, мисля да си два мандата депутат, кмет, да сме открили десетки обекти, предприятия, църкви и да дойда в Шумен и да не ме посрещнеш - ме натъжи.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Шумен, оставяйки разочарован, че сегашният кмет на града Любомир Христов не присъства на партийната среща. 

"Това мога да ти кажа, отсъствието ти днес не отсъствие пред партията, защото когато Шумен нямаше вода, когато трябваше да се връщат казармите, прекрасните зали, санираните блокове, още предишния кмет направихме парка, започнахме проектите, пречиствателните станции, църквите...

Помня времето в Хитрино. Нурдин постъпва по подобен начин, десетки милиони сложихме там. Милион от партийната субсидия", каза още Борисов. 

Борисов подчерта, че не иска никой да му е благодарен.

"Не сме се родили нито депутати, кметове, премиери, ние сме партия на народа. Никой друг не може да изброи решенията, финансирането и изпълнението на всичко това, каквото сме направили ние. И магистралата до Белокопитово. За Силистра, за Разград щеше да е готова до Търново. Всичко това сме направили ние, разбира се и с Любо. С кое го засегнах? Още преди половин година му казах, че искаме да променяме нещата. Просто за 20 години се изчерпваме", продължи лидерът на ГЕРБ. 

"В Шумен няма да сложат една лъжица асфалт. Болница, училища, старчески дом. Правихме ги винаги с Любо. С една дума можеше да каже , че е "сърдит на партията, не ми харесват колегите", но беше длъжен да дойде и да каже: "Здрасти Бойко". Индустриалната Зона? В момента Шумен тегли повече индустриален ток от Варна", отбеляза лидерът на ГЕРБ. 

Криво ми става, защото не го очаквах, но живота е такъв, призна още той. пише Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай