Понеделник,

Нов директор на "Български пощи"

От: Failed to load user -
3381
Нов директор на "Български пощи"
A
A
A

София. Само 2 месеца след назначаването на Людмил Александров за шеф, "Български пощи" ЕАД отново има нов изпълнителен директор. Със заповед на транспортния министър Данаил Папазов за директор бе избран Пламен Павлов. За нов член на Управителния съвет бе определена Цветана Костадинова. Никола Шерлетов, който и до сега бе част от ръководството, бе избран за председател на Съвета на директорите на дружеството.

От министерството изтъкват, че новоназначените членове в Управителния съвет "са хора от структурата на "Български пощи", които познават проблемите на дружеството и спецификата на работата в него".

Пламен Павлов е служител на "Български пощи" от 2010 г. Отговарял е за преструктурирането на дружеството и за връзка с териториалните поделения. От 1 октомври 2010 г. е заемал поста Директор на дирекция "Управление на човешките ресурси и собствеността" в дружеството. Преди това е работил в БТК АД, като се е развил от началник смяна в териториално поделение до мениджър "Управление на собствеността". Има придобити учебни степени от Колеж по съобщенията, Техническия университет във Варна, ВСУ „Черноризец Храбър" и Икономически институт на БАН. Владее английски език.

В биографичната справка, предоставена от транспортното министерство, пише, че Цветана Костадинова работи в "Български пощи" от 2011 г. като директор на дирекция "Финанси и икономика". Преди това е заемала различни позиции в частни компании, като е отговаряла за финансово-счетоводната им дейност. Има придобита магистърска степен в Университета за национално и световно стопанство (бивш ВИИ „Карл Маркс"). Владее руски и английски език.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички