Нидал Алгафари: Хр. Иванов чака своя катарзис

Радев ще остане в историята с гафовете си като президент

Нидал Алгафари: Хр. Иванов чака своя катарзис | StandartNews.com

 

Кой иска оставката Румен Радев или президентът на България? Президентът Радев няма права да иска оставки. Гражданинът Радев има право да иска оставката на когото си поиска. Това е безумен гаф. Коментарът направи Нидал Алгафари в "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

 Когато президент казва, че прокуратурата е мафия, трябва да има доказателства, защото иначе е грозно и се излага пред света, смята още писателят и допълни, че ако се окажат невинни неговите съветници, тогава има право да търси сметка от прокуратурата. Радев ще остане в историята на дипломацията със своите гафове.

Алгафари оприличи протестиращите партийни формаци на слънчогледи в политиката, които са намерили слънцето в лицето на Радев. Според него целта е служебен кабинет, а след това безпринципна коалиция за следващите избори. Той каза, че не е съгласен, че се плаща на тези протести, но има елементарни игрички. В тази връзка Алгафари каза, че Христо Иванов е за цирка и допълни, че той има правото на катарзис, докато си намери нишата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай