Напрежение. Радостин Василев предупреди БСП

Каква е причината за това

Напрежение. Радостин Василев предупреди БСП | StandartNews.com

Радостин Василев отправи предупреждение към БСП в началото на срещата на столетницата с отцепилите се от ИТН депутати. 

“С вас може би ще бъде по-лесен разговорът, защото участвахте в подготовката на първия мандат, когато мандатоносител беше ПП. На тези първи разговори поставяме на масата само програмата. Получихме промени и допълнения от ИТН, с които ще ви запознаем”, каза председателят на БСП Корнелия Нинова във встъпителните си думи. Тя заяви категорично пред независимите, че по време на тези първи разговори няма да се обсъждат структура и персонален състав на МС.

“Ние сме напълно сигурни, че желанието на БСП е серионо и отговорно да сформира работещо правителство в настоящия парламент. Заедно с колегите сме участвали активно при разработване на законодателната и управленска програма,  когато мандатът беше в ПП”, каза независимият депутат, отцепил се от ИТН, и министър на спорта в оставка Радостин Василев. “Наясно сме, че българският народ очаква да няма избори и ще направим всичко възможно стига да няма непреодолими различия”, заяви той и отправи предупреждение към БСП.

Изразяваме изключителен скептицизъм към заявената диалогичност от страна на ИТН и ви предупреждаваме за това, че трябва да сте изключително внимателни в оценката на тяхното желание за работа, защото те можеха да го покажат и по време на действащото правителство”, категоричен бе Василев. “Надяваме се вие да успеете да ги обедините като цели и политики. Готови сме да обсъждаме всички сфери на управление”, допълни още той, цитиран от Нова тв.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай