Мъка за дясната ръка на Нинова! Как Ризова я захапа

Христо Проданов трябваше да отговаря на кут провокативни въпроси

Мъка за дясната ръка на Нинова! Как Ризова я захапа | StandartNews.com

Цветанка Ризова притисна Христо Проданов от БСП.

" Настоявате за връщане на хартиената бюлетина при гласуване на избори, това означава ли, че ви е страх от манипулиране на вота", попита журналистката.

Мислите ли, че с електрониката не могат да се манипулират гласове? Просто видяхме, че хората ги е страх от машинното гласуване и искаме да им дадем възможност да гласуват спокойно, отговори Проданов.

Ако на следващите избори се гласува с хартиена бюлетина, това ще повиши ли резултата на БСП, последва нов въпрос на Ризова към дясната ръка на Нинова.

Настояваме за хартиена бюлетина, за да може хората да не са притеснени, когато гласуват. Има входиран законопроект за връщането на хартиената бюлетина и ще го подкрепим, отвърна Христо Проданов.

Журналистката обаче не спря дотук и поиска да разбере дали след днешното гласуване за избор на председател на парламента е създадена нова четворна коалиция за правителтво или става въпрос за коалиция на хартиена бюлетина.

Не търсете мнозинства и коалиции. БСП ясно каза, че има решение, според което няма да подкрепим правителство на ГЕРБ с първия мандат, а с втория мандат при „Продължаваме промяната“, ако те ни поканят на разговори, ще се отзовем и ще разговаряме, каза Проданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай