Миков в Пернишко: Kандидати ни ще отстояват интересите на хората

Миков в Пернишко: Kандидати ни ще отстояват интересите на хората | StandartNews.com

„Нашите кандидати са истинските представители на хората в своите региони и ще отстояват техните интереси". Това заяви председателят на БСП Михаил Миков при посещение си в пернишко. Той пожела успех на кандидатите за кметове на левицата от област Перник и им напомни, че когато един кмет решава проблемите на хората, те го припознават и го преизбират.

По думите на Миков тази година повече от половината деца, които тръгват на училище, са от бедни семейства, които трябва да дадат целите си заплати, за да осигурят първия учебен ден. „Това са част от истинските проблеми на хората, това са проблемите, които БСП се опитва да реши", заяви Миков.

Соцлидерът подари портрет на Димитър Благоев на клуба на левицата в град Батановци, разгледа реновирания площад и новоизграденото игрище за футбол в село Калища, община Ковачевци и се срещна с кметовете от района които са кандидати на БСП за нов мандат.

В Ковачевци Миков разгледа реновираните с европейски пари стадион, тренировъчна зала за волейбол и баскетбол и се срещна с футболистите от ФК „Струмски сокол". Лидерът на БСП посети и старчески дом в село Сирищник, който бивша здравна служба, преустроена с пари, отпуснати от Социално-инвестиционния фонд с помощта на тогавашния шеф на фонда и кандидат за кмет на Перник Ерик Рангелов. Миков посети и параклиса „Св. Николай Летни" в селото, за да дари икона на светеца-патрон на храма и се разходи по подновената екопътека над селото.

В Перник той присъства на футболен мач между ветерани от „Миньор" и „Марек", с който беше открито реновираното футболно игрище „Звезда"в пернишкия квартал „Димова махала". Модерното спортно съоръжение беше направено с около 600 хиляди лева от публичната инвестиционна програма на правителството „Орешарски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай