Манолова защити Дончева. Спира комуникацията с ИТН

Дончева и Василев са се срещали като адвокати, каза лидерът на „Изправи се.БГ! Ние идваме”

Манолова защити Дончева. Спира комуникацията с ИТН | StandartNews.com

Мая Манолова защити Татяна Дончева в скандала с листчето „500 к” и опитите на зам.-председателката на Народното събрание да разцепи групата на „Има такъв народ”.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът расте! Радостин Василев с разкрития за Дончева

Твърденията на ИТН са абсурдни. Вчера се видя това, заяви Манолова.

ВИЖ ОЩЕ: Тошко Йорданов разкри на кого е писала Дончева листче с 500 к

Припомняме, че преди дни Тошко Йорданов направи разкритието, че Татяна Дончева се е опитала да разцепи ПГ на ИТН, като е предлагала и пари, и постове. Йорданов съобщи, че Дончева е разговаряла с депутата Радостин Василев. Василев потвърди това и даде подпобности от срещата между двамата, състояла се в офиса му. Дончева призна, че разговор е имало, но обяви, че той не е бил за пари. Прокуратурата започна проделка срещу Дончева за корупция.

Историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас. И за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студия за задкулисие, умело плуват в него, възмутено коментира днес лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Кой е основният противник на ИТН – ГЕРБ или ние? Заради нас ли 3 пъти не можаха да направят коалиция. Очевидно повече с тях няма да има комуникация от нито една парламентарна група”, заяви Манолова.

Според нея Дончева и Василев са се срещали като адвокат с адвокат. 

„Това е дъното! Изводите ще си ги направи всеки заради синхрона и подаването на топката между ИТН, ГЕРБ и главния прокурор”, каза още Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай