Манолова прати Кирил Петков в мола. Какво ще пазарува

Зове Рашков да се сезира за купуване на депутати

Манолова прати Кирил Петков в мола. Какво ще пазарува | StandartNews.com

Уникална идея как да се провеждат преговорите за властта даде Мая Манолова на Кирил Петков. Тя го прави на пазар в мола.

„Стана ясно, че управляващата коалиция се разправя, и то публично, по телевизорите, за пари и за обществени поръчки в момент, когато хладилниците на хората са празни и те се притесняват за насъщния”, коментра в студиото на NOVA NEWS Мая Манолова, лидер на партия "Изправи се, България". По думите ѝ вече не става дума за принципи и ценности, а за оставане във властта на всяка цена и на четирите партии.

Тя коментира, че "схемите в енергетиката и пътищата от управлението на Борисов, вместо да се разплетат, са прибрани и надградени от новата власт и вече работят за четворната коалиция". Ето защо според Манолова всички приказки за нулева корупция са обидни. „Лицемерието трябва да има някакви граници”, посочи тя.

„Коалиционната криза прерасна в правителствена и скоро ще стане парламентарна”, посочи Манолова.

Тъй като ПП твърди, че тази седмица ще стане ясно как ще приключат разговорите с 12-имата депутати, необходими за мнозинство при гласуване на решения в парламента, Манолова призова въпросните преговори да са публични. „Може би молът е подходящото място за търговия с депутати. Там всъщност започна и коалиционната сглобка. Нека да видим каква е цената на тези 12 депутати", коментира лидерът на „Изправи се, България".

Тя призова Бойко Рашков да обърне внимание на казуса заради тези „ежедневните публични оферти за купуване на депутати". „Това със сигурност представлява състав на престъпление. А и е тежко неморално", категорична бе Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай