Лена се разгорещи! Разкритие за Борисов и Атанасова

Коментира и съдбата на правителството

Лена се разгорещи! Разкритие за Борисов и Атанасова | StandartNews.com

Будната съвест на политиката у нас Лена Бориславова направи пореден коментар.

С ГЕРБ-СДС изработихме обща управленска и законодателна програма и това е поводът за тази среща днес - да продължим с обсъждане с техни представители, с министъра на правосъдието. Това заяви тя при навлизане в НС, предаде БГНЕС.

„В петък ясно заявихме, че плаващи мнозинства за съдебна реформа и за управленска и обща законодателна програма не са допустими и представляват нарушение на принципите, при които това правителство беше подкрепено и от двете групи“, добави Бориславова.

Тя подчерта, че страната има нужда от редовно правителство, но то трябва да има зад гърба си стабилно мнозинство и заяви, че в противен случай то става параван, а ПП-ДБ няма да позволят зад паравана да се крият плаващи мнозинства.

Тя уточни, че не говорят за коалиционно споразумение, а за механизъм, който да осигури спазването на поетите ангажименти при формиране на правителството.

"Не прави чест на хората да цитират лична кореспонденция", заяви Лена Бориславова по повод думи на Борисов, че е пращала съобщениия на Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай