Лечева попари Радостин Василев. Ударът!

Депутатът прави политически инсинуации, каза спортният министър

Лечева попари Радостин Василев. Ударът! | StandartNews.com

Спортният министър Весела Лечева попари депутата от „Продължаваме промяната” Радостин Василев, неин предшественик на поста, заявявайки че не кадрува в парламента.

ВИЖ ОЩЕ: Кирил Петков в чат за спортната комисия. Разкритие от ДПС

„Категорично заявявам, че не се намесвам в работата на парламента. Смятам, че всичко онова, което вчера произведе Народното събрание, са по-скоро политически инсинуации, груби манипулации по отношение на замесването на името ми в определянето кой да бъде председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Това са откровени лъжи. Нямам никакви притеснения и по отношение на КПКОНПИ. Нашата врата е непрекъснато отворена за всяка една проверка. Всичко друго, което виждам, е, че Народното събрание не следва дневния ред на българските граждани, а следва друг ход, готвейки се явно за нови избори“, заяви Лечева във връзка със скандала относно избора на председател на спортната комисия в Народното събрание.

Радостин Василев, Кирил Петков и Асен Василев обвиниха президентството и спортния министър в намеса на работата на парламента. "Имало е обаждане от президентството и от служебния министър на спорта Весела Лечева да не съм председател на спортната комисия", заяви на брифинг в парламента Радостин Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай