Коя е Желязната лейди, която ще строява ГЕРБ София

Даниела Райчева поема юздите на партийната структура

Коя е Желязната лейди, която ще строява ГЕРБ София | StandartNews.com

Стягането на редиците в ГЕРБ започна от София. Лидерът Бойко Борисов обяви, че поема лично структурите в столицата. Новината е съобщена пред всички депутати, общински съветници, районни кметове и ръководители на ГЕРБ в София.

За да следи партийните структури в София Борисов ще разчита на помощта на Желязна лейди - кмета на район "Нови Искър" Даниела Райчева.

Чаровната дама е известен кадър на ГЕРБ, утвърдила се като успешен политик в район "Нови Искър".

Даниела Райчева е два мандата кмет на район „Нови Искър“. Има богат административен опит като експерт в администрацията, общински съветник, а след това и ръководител на един от най-бързо развиващите се райони в София.

Бакалавърската й степен е именно „Публична администрация“, а магистърската е по мениджмънт.

Омъжена е и има две момичета - София и Румяна. И двете ѝ деца ходят в детска градина и на училище в района, с което тя много се гордее, тъй като годините упорита и целенасочена работа за развитието на образованието са направили образователните институции там едни от най-добрите в столицата.

"Когато заех поста на кмет на този периферен столичен район, го заварих в доста занемарено състояние. Районът притежава изключителни качества. Намира се на южния склон на Стара планина, на десет километра от центъра на София, спокойно място и не гъсто населено.

За да се превърне в хубаво място за живот, обаче, трябваше да се работи целенасочено с визия за развитието му, стъпка по стъпка и в правилната посока", казва Райчева в своя интервю през 2022 г.

Тя споделя как заедно с екипа си е успяла да изгради няколко нови детски градини с модерна инфраструктура, нова столова и отоплителна система в 171 ОУ „Стоил Попов“ и допълнителна спортна инфраструктура.

"След като обърнахме сериозно внимание на образователната инфраструктура, направихме много и за това хора от всякаква възраст да имат възможност да спортуват тук, в района. Всяко населено място има спортна площадка, остана да изградим такава само в едно.

Във всяко населено място има детска площадка, а някъде и по две. Изградихме и много фитнес площадки на открито. Помагаме с каквото можем и на местните футболни клубове, които развиват детско-юношески школи. Заедно с тях правим и много турнири", казва Желязната лейди на ГЕРБ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 2 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи