Четвъртък,

Костадинов с различен прочит на социологическите данни

От: Стандарт -
4615
Костадинов с различен прочит на социологическите данни
A
A
A

Това, което се показва, са официалните данни от социологическите проучвания. Ние разполагаме с неофициални данни от същите агенции, които показват, че ПП ”Възраждане” е първа политическа сила с 21%.

Едните се публикуват, а другите не се публикуват, защото това, че ”Възраждане” е първа политическа сила, ще предизвика една тиха революция в страната. Може и да не е толкова тиха, а доста шумна.Това каза председателят на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов по Евроком.

"Към последните няколко месеца заради събитията в Украйна и войната, която се води там, много политически маски паднаха, горе-долу началото на войната се падна с освобождаването от ограниченията заради т. нар. пандемия и този психо тормоз, който ни беше наложен през последните две години.

В един момент паднаха физически маски, както и виртуалните, които са налагани в българското общество. Многократно по медиите са представяни конкретни лица като герои, спасители, месии, като най-големите и истински мъже, а се вижда, че са едни обикновени мижитурки, без извинение. Това доведе до демаскиране на българския политически елит", каза Костадинов.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички