Костадинов предупреди за опасност в центъра на София

Ето какво написа лидерът на Възраждане във фейсбук

Костадинов предупреди за опасност в центъра на София | StandartNews.com

"Само за няколко дни в центъра на София се проведоха две големи мероприятия - едното българско, в събота, другото украинско, снощи. Нека направим сравнение между двете", пише в социалната мрежа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"На българското имаше огромно количество български знамена и знамена на Възраждане. Имаше точно 3 други знамена - руски (2 на брой), Самарското знаме (на българското опълчение) и странно защо - на Вселенската патриаршия.На украинското имаше огромно количество украински знамена. Имаше и точно 2 други знамена - български (не повече от 5) и натовски (малко повече от българските).

На българското имаше лозунги само на български език и един на английски. На украинското имаше лозунги само на украински и няколко на руски. На български нямаше.На българското се говореше само и единствено на български език. На украинското се говореше повече на украински, отколкото на български.

На българското чужди знамена не се горяха. На украинското се горяха чужди знамена. Българското беше организирано от Възраждане за една нощ и събра повече от 5000 души - само българи.Украинското беше организирано от няколко парламентарни партии, с активното съдействие на Министерския съвет, беше подготвяно няколко дни и въпреки това събра по-малко хора, отколкото българското - при това не е ясно дали украинците не бяха повече от българите. И това при условие, че на украинското присъстваха почти целите парламентарни групи на ГЕРБ, ДБ и ПП, както и почти целият Министерски съвет, заедно със зам.-министрите.

В заключение - в центъра на българската столица се веят чужди знамена, горят се други чужди знамена, държат се речи на чужд език. За всичко това американските българоезични медии не обелиха и дума.И сега си представете само едно - ако всичко това, което направиха украинците в нашата държава го бяхме направили ние, българите, в нашата държава? Представяте ли си каква вакханалия щеше да се разрази по т.нар медии?", написа Костадинов във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай