Корнелия Нинова: Депутатите от ГЕРБ се регистрират и после пият кафета

Бойко Борисов всъщност иска да оглави протестите, смята депутатът Кирил Добрев

Корнелия Нинова: Депутатите от ГЕРБ се регистрират и после пият кафета | StandartNews.com

София. "Депутатите от ГЕРБ идват, регистрират се, получават си заплатите и отиват в кафенетата. Затова ли избирателите са ги изпратили в парламента?". Това заяви на извънредна пресконференция на БСП Корнелия Нинова. Така тя коментира изявленията на Бойко Борисов, че утре от ГЕРБ напускат парламента.

"Утре в НС се вкарва важен законодателен проект за решение за одобрение на пакет мерки на МС за стабилизиране на икономиката, социалната сфера и гражданското общество. Излизайки при хората на улиците едва ли ГЕРБ ще помогне за решаването на тези проблеми. Но за тях е важно да се разрушат институциите, да се свали това правителство", убедена е Нинова.

Според депутата от БСП Кирил Добрев с намеренията си да излезе на улицата Бойко Борисов всъщност иска да оглави протестите. "Това ли иска улицата?!", запита риторично той.

"Искаме да покажем истинското лице на ГЕРБ. Те не искат да дойдат да решават тези проблеми. Те са хора, които не се интересуват от проблемите на държавата, а само от собственото си политическо оцеляване", заяви още Корнелия Нинова на извънредната пресконференция на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай