Кирил и Асен на тронове - тайна среща (СНИМКИ)

Срещат се с "цветни и смели хора"

Кирил и Асен на тронове - тайна среща (СНИМКИ) | StandartNews.com

На тайна, но иначе отворена среща, са се събрали Кирил Петков, Асен Василев, Ицо Хазарта и над 300 съмишленици на „Продължаваме промяната“. Това става ясно от съобщение на партията в социалните мрежи.

„Очаквайте скоро повече информация за първата отворена среща“, пишат от ПП. И издават какво са си говорили в залата.

“Колко от вас са участвали в кауза?”, пита Елена…Така започва постът на ПП във фейсбук. И продължава: „Залата се изпълни с вдигнати ръце, а ние за пореден път се убедихме, че България е пълна с активни, цветни и смели хора, които всеки ден сами променят България. За да бъде такава, каквато знаем, че може да бъде. Справедлива, чиста, красива, горда, здрава, смела…Правят го малко по малко. Въпреки системата. Въпреки държавата. Сами. Досега.

Защото вече и ние сме до вас. Защото Бъдещето зависи от всички нас. Обединени.“

Четиримата от ПП да стоят на „тронове“. Защото мястото на срещата с избиратели е „City Mark Art Center - Сити Марк Център за Изкуство“ на столичната улица „Янко Сакъзов“. Малката зала е представена като място за „Събития, Презентации, Коктейли, Обучения, Семинари, Концерти, Театър, Детски представления, Изложби“. Това вероятно е и причината вместо столове, говорещите да са настанени на театрален реквизит, пише tribune.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай