Кирил Добрев с тежка атака! Къде прати БСП и Нинова

Каква прогноза за лявото пространство даде той

Кирил Добрев с тежка атака! Къде прати БСП и Нинова | StandartNews.com

Ново напрежение между един от известните политически лидери на лявото пространство и Корнелия Нинова.

Бившият депутат от БСП и настоящ политически анализатор Кирил Добрев заяви пред "Нова телевизия", че "трети мандат на Нинова ще доведе БСП под 4%".

"Корнелия Нинова може да бъде председател 2 мандата по устав. А тя е такава от 2016 г. Двата мандата са минали. Само че днес подчинената ѝ комисия, в най-скоро време ще излезе с решение, че тя може да се кандидатира за трети мандат. Потъпкването на устава в БСП стана ежедневие”, каза Добрев.

„Обръщам се към онези, които носят БСП в сърцето си - да направим, че да не допускаме повече нарушаване на нашите правила, вътрешните”, каза Добрев.

Преди това той обясни и как се е стигнало до ситуацията, при която се оказа, че той не може да си поднови кредитната карта. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълва декларация дали е част от ръководен орган на партия. Той написал, че не е, а от банката му показали, че според системата АПИС още е вписан като член на Националния съвет на БСП.

"Решенията, които взима днес ръководния отговор, не знам дали са легитимни. Никой не знае какво е ръководството, кои присъстват, кои са изключени. Дори на сайта на БСП нашите имена присъстват”, каза Добрев.

Според Кирил Добрев една евентуална партия на президента Румен Радев може да промени всичко в ляво. 

„Той е единственият политик, който има потенциал”, заяви Добрев. 

„Европейските избори не са тези избори, в които той или негов проект трябва да участва. Трябва да се включи само на парламентарни избори”, каза Добрев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bazza
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи