Кирил Добрев прочете присъдата на БСП. Влиза ли в парламента

Каза кой изпада от Народното събрание и защо са скандалите на "Позитано" 20

Кирил Добрев прочете присъдата на БСП. Влиза ли в парламента | StandartNews.com

Калоян Методиев изпразни БСП от съдържание и левите хора си търсят друго място. Това заяви в интервю за бТВ топ социалистът Кирил Добрев, когото Корнелия Нинова изключи от БСП, но Върховният касационен съд реабилитира, обявявайки санкцията за незаконна.

БСП ще бъде на последно място на изборите, прогнозира мрачно Добрев.

„БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението на БСП „Възраждане“ ще е втора или трета партия в парламента“, каза социалистът.

Според него „Демократична България“ няма да влезе в следващия парламент, защото повечето десни хора ще гласуват за „Продължаваме промяната“.

По думите на Добрев конфликтът между лидера на социалистите Корнелия Нинова се дължи на лични отношения и е заради Калоян Методиев. От него конфликтът се пренесе върху БСП, смята социалистът.

Вероятно има и ревност, че левите хора харесват повече Радев, отколкото Нинова, допълни той.

Относно спрените доставки на газ от „Газпром“ Кирил Добрев смята, че България е била използвана като опитно зайче. „След нас всички подписаха договор за плащане в рубли. Преди нас правиха експерименти“, коментира представителят на БСП.

По негово мнение служебният кабинет се държи наистина национално отговорно – работи за реална диверсификация на доставките на газ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай