Христо Иванов с разкритие! Какво става на площада

Кое всъщност бранели хората

Христо Иванов с разкритие! Какво става на площада | StandartNews.com

"Ние тази битка изобщо не сме я търсили. Всички говорят за бюджета, за финансовата стабилност на държавата, трябва да се излъчва правителство. Положиха се неимоверни усилия да се намерят някакви теми за диалог, за допирни точки за успокояване на ситуацията през последните седмици" - говори в "Панорама" съпредседателят на ДБ Христо Иванов и продължи: 

"И в този момент на черния кон се появява Карнелия Нинова, която решава тема, която е ясно, че ще бъде разделяща. Това нещо е първият законопроект, който минава. Ние отбраняваме правата на гражданите. Тези хора си бранят правата. Никой не може да ги изкара навън.

Тези хора си бранят правата и така става винаги, когато по такъв начин отнемаш права. Тук става дума за тестване на общественото мнение, за формиране на една коалиция, между трите партии, които избраха присъдата на парламента и сега заедно по този урбулешки начин се опитват да прекроят целия изборен процес.

БСП гласуват всички идиотщини на ГЕРБ, внесени между първо и второ четене в нарушение на правилника, добави Иванов на фона на кадри от протеста на столичния площад.  .

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай