Хаджигенов каза кои хора настъпват мотиката по два пъти

Адвокатът показа раздразнението си, че групата му няма да реди кабинет

Хаджигенов каза кои хора настъпват мотиката по два пъти | StandartNews.com

Ще участваме във всички разговори, каза заместник-председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме” адв. Николай Хаджигенов по повод връчването на третия мандат за кабинет на БСП. Лидерът на социалистите Корнелия Нинова обяви, че партията веднага ще започне разговори с „Има такъв народ”, „Демократична България”, „Изправи се БГ! Ние идваме!” за съставянето на правителство.

Хаджигенов обаче издаде раздразнението си от факта, че мандатът е при социалистите. „Изправи се БГ! Ние идваме” неколкократно изразиха публично убеждението си, че възможността да редят кабинет ще е при тях. Манолова дори каза, че ще подари мандата на Слави Трифонов.  

„Ние положихме началото на този тип политическо говорене едни с други. За съжаление не е достатъчно”, коментира още Николай Хаджигенов. 

„Ходът на президента е интересен. Едни и същи хора настъпват една и съща мотика всеки път. Няма как да постигнеш различен резултат, правейки едно и също нещо. Най-вероятно сметката няма да излезе. Политическият реализъм изисква точно това – правене на сметки предварително”, каза Хаджигенов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай