Борисов разкри! Има ли къща в Барселона /ОБНОВЕНА/

Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост на Иван Гешев, попита лидерът на ГЕРБ

Борисов разкри! Има ли къща в Барселона /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

"Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост на Иван Гешев?". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за изявлението на Иван Гешев, който днес публично и демонстративно скъса оставката си пред медиите и обяви, че е получавал предложение от Борисов за стане посланик или да прави политическа кариера в партията му.

Не чух да споменава Румен Радев, който вдигна юмрук срещу него, не чух да споменава Кирил Петков, ИТН, Коцето от „Възраждане”, БСП, ДПС, само Борисов му е виновен, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, който и да било, освен на него, когато стана атентатът да изразя загриженост, съчувствие към семейството му, защото този, който си позволи да плаши семейството му е боклук", коментира Борисов пред медиите в кулоарите на парламента.

Той се възмути, че от три години искат оставката на Гешев, а сега, щом заговорила Мария Габриел, ГЕРБ станали лошите.

"Да наречеш избраниците на народа боклук също не е редно.

 Още повече съм убеден, че има сили, които като видят, че ще се състави правителство, се задействат със страшна сила.

Той бе категоричен, че няма къща в Барселона.

„В България, ако не кажеш нещо срещу Бойко Методиев Борисов, сякаш нищо не си казал. Защо само моето име каза. Аз какво влияние имам? Като опозиция от ареста ли“, запита Борисов.

"Ако аз съм проблемът на Гешев, да го реши. Арест не ме плаши, подкрепата на хората е видима. Чакаме той самият в интервюта да даде решенията по куп дела. Още от февруари го казва. Нищо няма да ни спре да се опитаме да направим правителство и реформа и да изведем България от кризата", каза Борисов. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай