Каракачанов: Да запазим "Обединени патриоти"

На конгрес ВМРО решава за самостоятелно явяване на евроизборите с все още отворена врата към коалиционните партньори в Обединени патриоти за обща листа

Каракачанов: Да запазим "Обединени патриоти" | StandartNews.com

На конгрес ВМРО решава за самостоятелно явяване на евроизборите с все още отворена врата към коалиционните партньори в Обединени патриоти за обща листа.

На форума присъства и лидерът на "Атака" Волен Сидеров и други политически партньори на партията, но е и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, за чието отсъствие лидерът на ВМРО израз съжаление. Гост е и министърът на екологията Нено Димов, излъчен от квотата на войводите. Седмият редовен конгрес на партията бе открит с химна на България и на ВМРО.

Премиерът Бойко Борисов, който бе поканен като гост, не бе забелязан в залата на конгреса.

"От това, как ние се държим като поведение в изпълнителната власт, хората ще оценяват нашите качества и възможности. Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията Обединени патриоти, защото не е достатъчно само да издигнеш лозунга България над всичко. Хубаво е човек да погледне лозунга на Народното събрание - "Съединението прави силата", каза лидерът на ВМРО и припомни причата за хан Кубрат, синовете му и снопа пръчки. Рецептата за силата на България е в нейното единство, категоричен е Каракачанов.

Ние няма да участваме в сепаративни действия заедно с някой срещу друг от нашите партньори, това не е морално и няма да го направим, подчерта Каракачанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай