Карадайъ с уникален поздрав за ЧРД на ДПС (ВИДЕО)

Пусна специално видео за младите в партията

Карадайъ с уникален поздрав за ЧРД на ДПС (ВИДЕО) | StandartNews.com

Уникален поздрав за 33-ия рожден ден на ДПС пусна лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Ние имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България, заяви Карадайъ в специално обръщение към депесарите, публикувано в сайта на Движението. Отделно Карадайъ пусна и видео във Фейсбук - специално за младите в партията.

Вижте поздравленията на Мустафа Карадайъ:

Днес ДПС навършва 33 години. За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая винаги да сме заедно в общата ни мисия да пазим мира и демокрацията, да гарантираме целостта на родината ни, стабилността в региона, да гарантираме правата и свободите на всички български граждани, да бъдем равноправни в Европа и света.

Ние имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България.

Черпим това самочувствие от опита, който имаме, и от постигнатите успехи във времето. Ние имахме волята, силата и куража да се изправим срещу държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, защото правата и свободите на човек и неговото достойнство са по-силни от всичко.

Осъзнали силата на заедността и силата на справедливите искания, вече повече от 30 години вървим по Пътя със знамето на ДПС.

Тази годишнина е и повод да се преклоним пред паметта на всички онези, които проправиха пътя на демокрацията, пред всички, които участваха в създаването на ДПС.

С благодарност се обръщаме към създателя на ДПС д-р Ахмед Доган и всички участници в полагането на основите, пожелаваме им много здраве и нови успехи.

Днес отново сме изправени пред кошмара на войната в близост до границите ни, обществото ни е разединено, противопоставянето и омразата са основен приоритет и модел на голяма част от политическите субекти. Демокрацията е в отстъпление и перспективите за бъдещето са все по-тревожни и мрачни. Но ние, където и да сме, винаги оставаме отговорни, пазим устоите на демокрацията и намираме опора в евроатлантическите ценности.

Намираме сили в нашата биография, в историята ни и вярваме, че без мира демокрацията е в риск.

Днес, когато сме изправени пред най-голямите предизвикателства за последните години, ние отново призоваваме за обединение на всички усилия, защото само така можем да се справим с кризите и проблемите.

В Народното събрание ДПС е конструктивната сила, която работи за диалог и избиране на редовен кабинет, който да решава реалните проблеми на хората, включително и с цената на компромиси. Независимо от това, ДПС остава в готовност за избори, в които българските граждани да решат кои политически сили и с какъв дял да участват в следващото Народно събрание.

Скъпи депесари,Скъпи приятели,

На вас и на вашите близки от сърце желая здраве и късмет, благополучие и просперитет! Да бъдем отговорни, да бъдем силни в заедността и никога да не губим вярата, че заедно можем да се справим с всички трудности и изпитания!

Честит празник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай