Кандидатите за народни представители от ГЕРБ на конно състезание

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ на конно състезание | StandartNews.com

Русе. Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Свилен Иванов, Стефко Бурджиев и Бедрос Пехливанян наградиха тази вечер участниците в конно състезание. То се проведе за първи път край село Малко Враново /Община Сливо поле/ по инициатива на общинската структура на ГЕРБ.

Няколко местни жокеи - любители на конните спортове, се включиха в надпреварата на две дистанции. Множество зрители станаха свидетели на спортната проява, която ще продължи да се организира всяка година, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Значимостта на тези своеобразни спортни празници за сплотяване на местната общност и възпитаване на младото поколение, подчерта Нунев в словото си. И пожела успех в изявите на жокеите при бъдещи надбягвания в региона. Пламен Нунев увери присъстващите, че като бъдещи народни представители ще продължат да подкрепят осъществяването на подобни спортни начинания от различен характер в общината и областта. Ще бъдат създадени и по – добри условия за практикуването на конния спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай