Извънредно! Борисов с историческо предложение

Каза какво трябва спешно да спаси държавата

Извънредно! Борисов с историческо предложение | StandartNews.com

Борисов направи извънредно предложение: "Партийните лидери да се дръпнем назад!"

Тези избори показаха, че народа на никой не му даде самостоятелно право да управлява. Хората казват да спрем да враждуваме и да работим заедно.

Това коментира Бойко Борисов.

За да е по-ведра обстановката, ще ви кажа една шега. Тяхното бойно знаме - г.н Бойко Рашков, в Перник загуби с двоен резултат от ГЕРБ. Така че и тази създадена от тях илюзия с изборите изчезна. Те много илюзии изчезнаха - стъргане, чегъртане. Но това са неща, които ако гледаме назад, ще се спънем в една сложна ситуация.

Близо 80% от хората казаха пред социолозите, че искат да има правителство. А да се отиде на нови избори, значи, че нищо по-различно няма да се получи като се похарчат едни 100 млн. лв. Затова предлагам на другите партии да се дръпнем назад. Ранното ми пенсиониране също се оказа напразно. Ето, на избори аз побеждавам, посочи той.

Имам няколко предложения към колегите. Да степенуваме проблемите. Първо - кой е с Путин и кой против него. Кой е на страната на Украйна и кой не. Нека това е първата тема, по която партиите да си заявят позициите. Българският народ ясно показа на тези избори, че е в болшинството си за проевроатлантизма.

Втората тема е инфлацията, финансите, икономиката, енергетиката, цените. Колко е ужасно това, което ни завеща правителството на промяната. Държавата ни изглежда отвратително. Пари в хазната няма. Всичко това може да се реши с редовно правителство. За да нормализираме страната, трябва да влезем в еврозоната, за да запушим дупките, посочи Борисов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай