Изненада от Любен Дилов-син. Вае Нинова

Обясни защо няма да гласува за спиране на парламентарната ваканция

Изненада от Любен Дилов-син. Вае Нинова | StandartNews.com

Няма да гласувам за отмяна на парламентарната ваканция и работа на парламента до 15 август, както иска Корнелия Нинова. Това обяви депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в интервю за бТВ. Надявам се изборите да са час по-скоро, няма нужда от удължаване живота на това Народно събрание, каза Димов. И хвърли бомба.

Надявам се в разгара на август да участва в във фестивала на пясъчните фигури с монументална скулптора Корнелия Нинова връща мандата. Ще разчитам на помощ от приятели скулптори, каза Дилов-син.

„Най-лъганите в тази коалиция са „Има такъв народ“ (ИТН). Просто накрая им писна. Слави Трифонов не се слави с дълъг фитил“, коментира Любен Дилов-син излизането на ИТН от преговорите за кабинет.

„В записа с Христо Иванов чухме как никой няма намерение да прави правителство. Няма разговори за политики и кризи“, каза депутатът по повод най-горещия скандал в държавата.

 „На този запис се вижда нещо, което отдавна се знаеше, а именно, че най-лъганите в тази коалиция са „Има такъв народ“. По едно време просто им писна, а Слави Трифонов не се слави с дълъг фитил“, допълни той.

„Има едно постоянно надхитряте по темата за КПКОНПИ. Спорът е колко ръце могат да хванат едновременно „бухалката“. Трябва да е много голяма бухалката, за да може толкова много ръце да я държат едновременно. Другото са личностните противоречия“, на мнение е депутатът от ГЕРБ-СДС.

По думите му е публично лицемерие, че се говори за загриженост, за кризи, които ще се решават, а всъщност се спори за КПКОНПИ, личности и постове.

„Има хаос във всички сфери и тези избори ще помогнат то да спре“, каза Дилов-син.

<iframe width="730" height="411" src="https://www.youtube.com/embed/c0XfdX6NfmY" title="Когато Иво Мирчев разбере, че е в ефир" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай